Castel Mimi vă invită după Revelion, pe 2 ianuarie, să savuraţi un brunch delicios, în compania persoanelor dragi

Începeţi anul 2024 cu plăcerea de a lua micul dejun târziu, fără grabă şi grija pregătirii mesei. Relaxaţi-vă şi lăsaţi-vă pe mâna iscusită a bucătarilor noştri profesionişti; a chelnerilor, care vor fi acolo pentru confortul vostru şi a ambianţei exclusiviste, cum numai la un castel o puteţi trăi.

Sunteţi aşteptaţi pe 2 ianuarie, în intervalul orelor 11.00 şi 14.00, în Wine Bar Castel Mimi, unde pregătim o masă delicioasă. Nu vor lipsi aperitivele, un fel principal de mâncare, dar şi un desert la alegere.

Aşa cum suntem încă în perioada sărbătorilor de iarnă, vom turna în pahare spumant Animaliens nelimitat. Oaspeţii noştri vor putea servi gratuit vin, dar şi vin fiert, îndulcit, cu aromă de portocală şi scorţişoară. Iar amatorii de băuturi fierbinţi vor putea alege din varietatea meniului băutura lor preferată.

Nu uităm şi de preferinţele copiilor. Pentru ei, pregătim un meniu special, în care includem neapărat cartofii copţi combinaţi cu nuggets crocant de pui. Copiii vor putea servi la alegere un desert, precum şi compot sau băuturi fierbinţi.

Începeţi noul an într-o atmosferă relaxantă de poveste, cu bucate delicioase şi oameni dragi sufletului alături, la Castel Mimi!

Pentru detalii accesaţi: Brunch la Castel MIMI – iTicket

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion