Castel Mimi te invită la Rose Day – o zi în care poţi degusta nelimitat vinul de aur Rara Neagră Rose, pe ritmuri Retro

Vara începe cu muzică live, distracţie şi vin rose nelimitat, la Castel Mimi. În data de 8 iunie, începând cu ora 15.00, eşti aşteptat la cea de-a VI-a ediţie Rose Day, eveniment care este dedicat exclusiv vinurilor rose produse de vinărie. Poartă încălţăminte comodă, haine în stil retro, în nuanţe de roz, alb, argintiu şi auriu, şi lasă-te teleportat în vremurile trecute. 

STRATONE Band şi Nikorasong’s Acoustic Band vor întreţine atmosfera cu hituri retro, pop şi disco, în timp ce chelnerii vor turna în pahare Rose de Bulboaca şi Rara Neagră Rose, vinuri medaliate cu aur la cele mai prestigioase concursuri internaţionale.

Nu uitaţi să luaţi pături, pentru că organizatorii vor amenaja zona de picnic la iarbă verde, unde vizitatorii retraşi de la agitaţia oraşului, se vor putea relaxa sub cerul liber. Familiile cu copii vor avea parte de jocuri şi activităţi sportive, precum tragerea cu arcul, iar gurmanzii vor putea savura din bucatele pregătite de maeştri bucătari.

Cei care nu au fost niciodată în beciurile istorice, vechi de peste 130 de ani, construite de Constantin Mimi, vor avea oportunitatea să le viziteze la anumite ore fixate.

Tradiţional, Castel Mimi pune la dispoziţia vizitatorilor Trenul Vinului şi îndeamnă oaspeţii să renunţe la automobilele proprii şi să vină la eveniment cu trenul, pentru a savura călătoria pe şine, dar şi un pahar de vin în siguranţă.

Pentru mai multe informaţii despre orarul trenului, meniu, dar şi condiţiile de intrare, accesaţi: https://www.facebook.com/events/2084394701938832/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion