Casa lui Emilian CREȚU ascunde o colecție impresionantă de băuturi! Cât costă sticlele din barul său personal?

Dintr-o casă exclusivistă, nu poate lipsi un bar pe măsură. Actorul și prezentatorul, Emilian Crețu și-a amenajat unul, care-i lasă mască pe toți oaspeții.

Ieri a pășit pentru prima oară în domeniile lui Crețu bunul său prieten, Dumitru, stabilit în Italia. Acesta nu a fost de șapte luni în Moldova și a văzut ultima dată casa lui Emilian când era doar cotileț. Rezultatul final al construcției l-a surprins, dar în special un colț al casei, barul.

Emilian Crețu a amenajat un stand vertical, pe tot peretele, unde fiecare sticlă își are locul ei de cinste. Diversitatea te îmbată. Vinuri de tot felul, spumantele sale preferate, coniac, whisky, tequila, vodka și multe alte băuturi exclusiviste. S-a lăudat cu o sticlă Bolgheri Sassicaia 2017, unul dintre cele mai îndrăgite vinurile italiene. Costul unei sticle începe de la 240 de euro, potrivit site-urilor oficiale. Emilian Crețu mai are și tequila Patron, care se produce anual într-o serie limitată și fiecare sticlă e însemnată cu un număr specific, cu ajutorul căreia îi poți verifica autenticitatea.

După seara de ieri, barul lui Crețu a devenit mai sărac cu cel puțin două sticle.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion