Cântecul cu care Natalia Gordienko vrea să devină celebră în Rusia. Un mare compozitor rus i-a scris piesa

Natalia Gordienko pare că s-a mutat cu totul la Moscova. De când s-a împărțit lumea în două, când unii și-au arătat susținerea pentru Ucraina, iar ceilalți s-au dat de partea Rusiei, artista s-a refugiat în capitala rusă în căutarea marelui succes.

Natalia s-a apropiat tot mai mult în ultimii ani de showbiz-ul rusesc, în special după ce a reprezentat țara noastră la Eurovision 2021 avându-l pe Filip Kirkorov în calitate de producător. De atunci, toată cariera ei s-a desfășurat pe tărâm rusesc iar astăzi, Natalia anunță în premieră revenirea în scenă cu o piesă compusă de unul dintre cei mai cunoscuți compozitori ruși, Maxim Fadeev.

Cel care a lucrat de-a lungul timpului cu artiști ca Nargiz, Irakli, Gliuk’oza Verka Serdiuchka, Iulia Saviceva și trupa Serebro, acum a mai adugat în lista sa lungă de interpreți și o moldoveancă. Fadeev a compus pentru Natalia Gordienko piesa „На синих озёрах”, pe care artista a lansat-o în această dimineață. Versurile i-au fost scrise de Mikhail Gutseriyev, cu care artista a mai lucrat în trecut.

„Nu am lansat niciun produs muzical timp de un an, iar această piesa este renaissance-ul (trad.: renașterea) meu în artă. Mulțumesc universului pentru că mi-a oferit șansa să cânt piese compuse de Maxim Fadeev”, a scris Natalia Gordienko joi-seară, înainte marii lansări.

Piesa cu care Natalia Gordienko speră să cucerească publicul rus o puteți asculta mai jos, iar la ora publicării acestei știri are sub 1000 de vizualizări.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion