Cântăreața DOINA ARSENE, supărată foc: „O oaie încălțată”, „mizerie”

Cântăreața de muzică populară, Doina Arsene și-a vărsat nervii pe Facebook. Aceasta a venit cu o replică dură, pentru o femeie care i-a comentat răutăcios o postare.

„Du-te și micșorează buzele și aranjează-ți sprâncenele normal. Parcă sunteți niște clovni” – acesta este comentariul care a făcut-o pe artistă să răbufnească și să înregistreze un răspuns video.

„Dacă pui un video natural, așa cum îl fac acum, încep să se ia de fundul tău, că uite: „e artistă dar nu se îngrijește, uite mai bine ai avea grijă de nuștiu ce”, de parcă artistul nu are dreptul să îmbătrânească și el, săracul. Din considerentul acesta se mai recurge uneori la un filtru. Filtru, babo, dacă mă auzi! Mizerie”

Se pare că Doina Arsene a studiat pe verticală și orizontală profilul celei care i-a scris comentariul și a venit și ea cu critici dure, la adresa internautei.

„Câtă obrăznicie poate să aibă omul în zilele de azi, că el are acces să-i scrie oricui tot felul de tâmpenii, care îi trec prin cap. De altfel, e treaba fiecăruia ce face, își umflă buzele, sânii. Oameni buni, liniștiți-vă odată!

Comentariile au curs gârlă la această postare. De această dată, nimeni nu a îndrăznit să o critice pe interpretă, iar printre cei care au încurajat-o este și colega sa de breaslă, Ana Dabija, care a simțit și ea pe pielea sa critica urmăritorilor.

Sursa: Facebook\Doina Arsene Grigoraș

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion