BEYONCE și JAY-Z, stăpânii celei mai scumpe vile din California. La procurare, au obținut o reducere de aproape 100 de milioane de dolari

După turneul său mondial, Beyonce va reveni într-o casă nouă! Una cu o suprafață de 30 de mii de metri pătrați, cu priveliște spre Oceanul Pacific. Împreună cu partenerul său, Jay-Z au plătit nu mai mult, nu mai puțin, dar 200 de milioane de dolari, pentru casa exclusivistă.

Este nu doar o locuință, dar o operă arhitecturală semnată de Tadao Ando, un renumit arhitect japonez, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și stilul său distinctiv. Acesta a creat vila în 2003, la comanda unui bogătaș pasionat de arta moderna. Prețul de atunci al casei din Paradis Cove era de 15 de milioane de dolari. Peste 20 de ani însă, proprietarul a scos locuința la vânzare și a cerut pentru asta 280 de milioane de dolari. Probabil este un fan înrăit al lui Beyonce și Jay-Z dacă le-a făcut o reducere cuplului de tocmai 80 de milioane.

Putem admira casa doar din exterior. Este în întregime din beton alb, are o parcare cât pentru 20 de mașini și o piscină de toată frumusețea. Ne putem doar imagina ce se află în interior. Se zvonește că ar avea o galerie de artă și o zonă de divertisment enormă. Cine știe cu ce încă e dotată vila de 200 de milioane. Așteptăm fotografiile cuplului din noua locuință.

Sursa: StarHit
Sursa: StarHit

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion