BEN AFFLECK, la plimbare cu LOPEZ, la o zi după ce a fost surprins în brațele fostei soții

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost surprinși împreună la o piață din Los Angeles a doua zi după ce actorul a fost fotografiat cu fosta soție Jennifer Garner. Affleck și Garner s-au îmbrățișat în mașină și au părut fericiți.

Pentru plimbarea lor de duminică, Ben și Jen au ales ținute similare: blugi, un cardigan și un pulover în nuanțe deschise. Actorii și-au completat look-ul cu ochelari de soare și pantofi sport albi. S-au plimbat prin piață și au cumpărat mai multe articole.

Cu o zi mai devreme, Ben Affleck a fost văzut de paparazzi în compania fostei sale soții Jennifer Garner, într-o mașină. Utilizatorii au remarcat din nou că actorul arată mai fericit atunci când petrece timp cu mama copiilor săi. Ben a zâmbit și și-a sprijinit capul pe umărul fostei sale soții.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au căsătorit în 2005. Cuplul, care are împreună trei copii, a divorțat în 2018.

În 2022, Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care era deja logodit acum 20 de ani. În august, cuplul a sărbătorit prima aniversare a căsătoriei.

Fanii actorului observă în mod regulat că Ben pare nefericit când este cu Lopez, iar „fața sa tristă” de la premiile Grammy a devenit meme. Drept urmare, în presă au apărut speculații despre posibile probleme în căsătoria dintre Jennifer și Ben, pe care Lopez le neagă.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion