BELLA HADID are un nou iubit: Cum a prins-o paparazzi

Modelul Bella Hadid a fost fotografiată sărutând un bărbat la patru luni după despărțirea de Mark Kalman. Imaginile au fost publicate exclusiv de TMZ.

Potrivit jurnaliştilor, celebrul ecvestru Adan Banuelos a devenit noul iubit al modelului. Banuelos are cunoscut în lumea ecvestră – a câștigat numeroase premii și chiar a fost inclus în National Saddlebred Horse Association Hall of Fame în 2017.

Cel mai probabil cuplul a fost unit de dragostea lor pentru cai: Hadid călărește din copilărie și chiar visa să concureze la Jocurile Olimpice, dar a fost împiedicată de boala Lyme, care i-a făcut imposibilă cariera sportivă.

„Bella a trebuit să renunțe la visul ei de o viață de a urma o carieră profesionistă de echitație și de a concura la Jocurile Olimpice din cauza simptomelor severe și a incapacității de a merge”, a spus mama ei Yolanda Hadid în 2016, după ce modelul a fost diagnosticat. În ciuda acestui fapt, ea continuă să călărească.

În primăvară, s-a aflat despre separarea Bellei de Mark Kalman: potrivit unor persoane apropiate, relația lor s-a consumat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion