Beckham și-a ironizat soția de Revelion. Fostul fotbalist a făcut glume pe seama presupuselor origini modeste ale Victoriei

David Beckham se ţine iar de glume. Fostul jucător de la Manchester United a ironizat-o din nou pe soţia sa, Victoria, şi presupusele origini modeste ale acesteia, într-o postare pe Instagram de Revelion.

În fotografia încărcată pe rețeaua socială, Beckham apare la masă, la luxosul restaurant Ritz, împreună cu soţia şi socrii săi, iar în descrierea imaginii a precizat: „doar un prânz normal de Revelion la Ritz. Victoria Beckham este foarte muncitoare. Soacra şi socrul meu au venit cu Rolls”, scrie presa română.

Această ultimă remarcă este o referire sarcastică la o scenă din documentarul dedicat vieţii lui David Beckham de pe Netflix. Când a fost întrebată despre originile sale, Victoria Beckham s-a descris ca provenind dintr-o „familie din clasa muncitoare”, moment în care David Beckham a intervenit ironic.

„Fii sinceră”, i-a spus el. „Dar eu sunt sinceră!”, s-a apărat fosta Spice Girl.

„Cu ce maşină te ducea tatăl tău la şcoală?”, a insistat David Beckham. „În anii ’80, tatăl meu avea un Rolls-Royce”, a mărturisit în cele din urmă Victoria în faţa camerei.

Scena a devenit rapid virală pe reţelele sociale, iar Victoria Beckham şi-a etalat simţul autoironiei, dar și pe cel al afacerilor, iar câteva săptămâni mai târziu a pus în vânzare tricouri pe care scria: „Tatăl meu a avut un Rolls Royce”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion