Băiatul RIHANNEI a împlinit un an! Micuțul a suflat lumânarea pe un tort din dolari

La această vârstă, majoritatea copiilor primesc de ziua lor torturi colorate, care înfățișează personaje din desene animate. Nu și dacă părinții tăi sunt RIHANNA și A$AP Rocky. Micul RZA, a primit un tort, care seamănă mai degrabă cu onorariul părinților săi.

Băiatul și-a înfipt instant mânuțele în tortul neordinar, din pachete cu bancnote a câte o sută de dolari. La petrecere însă a fost cam somnoros. În filmulețul postat de mămica sa celebră se vede că RZA ațipește în brațele tatălui său, care apropo a optat pentru un outfit foarte colorat. Sărbătoritul însă a fost îmbrăcat ca un rapper adevărat, chiar și lanțuri la gât i s-au pus.

Sursa: Instagram/Rihannaofficiall

Celebra cântăreață și partenerul ei, A$AP Rocky au ținut în mare secret numele copilului lor timp de un an. și l-au dezvăluit abia acum, cu ocazia aniversării. băiatul a fost numit în onoarea producătorului și rapperului RZA, liderul clanului Wu-Tang, o trupă hip hop americană.

Sursa: Instagram/Rihannaofficiall

Amintim că Rihanna este însărcinată cu al doilea copil. Despre asta s-a aflat în urma prestației sale, din pauza Super Bowl, când artista avea deja burtica foarte proeminentă, dar chiar și așa a executat un număr artistic la înălțime.

Sursa: YouTube/NFL

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion