Aurica CORDINEANU, amenințată cu moartea: „A zis că-mi dă foc”

Cântăreața Aurica Cordineanu a făcut dezvăluiri șocante, despre o perioadă sumbră din viața sa. Artista a fost terorizată la propriu de către o femeie, cândva fana sa – despre asta a povestit într-un interviu cu Adrian Prodan.

Totul a pornit după ce a făcut cunoștință cu o femeie, care îi urmărea paginile de socializare, îi aprecia și îi comenta postările. Ulterior, femeia a cărui nume Cordineanu nu l-a dezvăluit, i-a făcut o invitație să cânte la un eveniment în Franța. Cântăreața a acceptat deplasarea și a mers să cântă pentru diasporă. Între timp, a aflat că cea care a invitat-o, s-ar fi aflat în concubinaj cu un alt cântăreț din Republica Moldova, care de altfel, venea să imprime piese la fratele Auricăi Cordineanu și care ar fi căsătorit cu altă femeie, aici, în Republica Moldova. Cântăreața a ignorat acest fapt și a preferat să nu se intereseze prea mult de relațiile personale a celei care a invitat-o, chiar și așa, dramele femeii nu au ocolit-o.

După ce a cântat în Franța, s-a pornit imediat la Chișinău. Conform celor povestite de Cordineanu, cuplul rămas acolo s-a certat și bărbatul s-ar fi întors la familia sa, din Moldova. Femeia însă a învinovățit-o pe Aurica Cordineanu, de plecarea lui. Așa a început teroarea.

„La toți pe pagini intra și punea poze de ale mele și scria ceea ce poate fi mai urât. Până la urmă a început să-mi scrie că-mi dă foc, că așa persoană ca mine cu trebuie să trăiască pe fața Pământului, că-mi dă foc, că ea știe unde trăiesc, că vin la oră târzie de la emisiuni. Am ajuns de la stație până acasă să mă uit așa, dacă nu-mi sare cineva în cap. Am ajuns la Poliție, fiindcă îmi era în grijă de ziua de mâine. Am ajuns pentru că eram neom, eram distrusă. Până acum nu știu dacă am scăpat, dar acum mi-i în cot, poți să scrii ce vrei, unde vrei” – a povestit Aurica Cordineanu.
Sursa: Facebook\Aurica Cordineanu

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion