Aurei nu-i place muzica pe care o compune Kapushon și i-a zis în față despre asta: „E banală, IEFTINĂ. Am scăpat de manele și am dat voie la alt stil”

Interpreta Aura și-a dat frâu liber emoțiilor în ultimul interviu și a decis să spună ce crede ea cu adevărat despre muzica făcută de Kapushon. Cântăreața, care are și propria emisiune de interviuri online, unde l-a avut invitat pe Marin Crețu, a criticat stilul de muzică pop-chanson și piesele pe care Kapushon le-a scris pentru artiști ca Lia Taburcean, Diana Stoica sau Valentin Nica.

„Nu vreau să fiu rea, dar eu știu părerea la foarte mulți colegi de breaslă și interpreți care foarte prost au primit această muzică inițial (n.r. stilul de muzică pop-chanson, în care cântă Lia Taburcean, Diana Stoica ș.a.) fiindcă cumva noi am scăpat de manele și când colo am dat voie la un altfel de muzică, destul de ieftină, hai s-o numim așa, că ea e de petrecere, cum ai spus tu, dar cumva pretindea la scenă. Cândva pe timpuri era un consiliu care spunea ce e muzică, ce nu e muzică, ce se poate și ce nu se poate. În sistemul comunist era, dar nu era totul așa de rău, eu vreau să-ți spun, pentru că nu oricare muzică ajungea pe post”, a declarat Aura în cadrul discuției cu Kapushon.

Dar să nu credeți că totul s-a terminat aici. Artista a continuat prin a-i da sfaturi despre cel fel de muzică ar trebui Kapushon să producă. „Voi ziceți că lumea cere și noi dăm lumii ceea ce cere. Dar nu credeți că noi suntem răspunzători de ceea ce mănâncă lumea? Dacă noi le-am da altfel de hrană, ei și ar asculta altfel de hrană. Se poate totuși să ridicăm nivelul, să dăm un produs mai calitativ”, a mai adăugat Aura.

Totuși, Kapushon a decis să afle de la artistă de ce ea crede că piesele compuse de el și echipa ar fi de o speță mai joasă. „Dar ce înseamnă necalitativ? Eu nu înțeleg de ce această muzică nu este calitativă”

La care, replica Aurei a fost: „Mi se pare foarte banală”.

Vezi discuția dintre cei doi mai jos.

Confruntarea dintre Aura și Kapushon pe subiectul stilului de muzică pe care îl produce acesta începe de la minutul 42:34

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion