Așa ceva nu s-a mai văzut! Fosta îl acuză pe Patric HANGANU că e „homosexual și pedofil”

Instagramul bubuie! Scandalul dintre cântărețul Patric Hanganu și fosta lui iubită, afacerista din domeniul beauty, Svetlana Nichita, capătă noi proporții. Aceștia par să fi lăsat după ușă ultimele rămășițe de scrupule și își aduc acuzații grave, public!. Svetlana Nichita l-ar fi numit pe Hanganu, cu care are un copil comun „pedofil și homosexual”, iar acesta spune că e o „antreprenoare fake ce provine dintr-o familie de criminali”.

Scânteia a izbucnit vineri seara, după ce foștii iubiți s-au întâlnit față-n față.

„Numai ce m-am văzut cu baba! Cea mai mare greșeală din viața mea a fost să mă leg cu baba asta! Doamne ferește ce zile urâte îmi face ea mie și la copilul ăsta! Iată ce înseamnă să provii dintr-o familie de oameni criminali. De oameni care au stat închiși prin pușcărie. Ea știe toate regulile!”

Patric Hanganu e publicat imediat câteva frânturi dintr-o conversația de-a lor proaspătă, pe online, după ce cântărețul a petrecut timpul cu feciorul mai mare al Svetlanei Nichita. Băiatul a fost acasă la Patric, au mers împreună la bazin și chiar a fost în vizită la părinții lui. Patric spune că a păstrat o relație foarte bună cu fiul fostei, din altă relație și că a vrut să-i diversifice și lui activitățile, întrucât băiatul ar fi stat mai mult pe acasă, din cauză că mama lui ar fi mai mult plecată, din spusele lui Patric. La un asemenea gest, Svetlana Nichita a reacționat deloc pozitiv. L-a amenințat pe Hanganu și i-a adus acuzații grele.

„Nebuna asta scrie că sunt pedofil, homosexual. Eu încerc să am grijă de copilul ei, dar ea scrie că sunt pedofil, om mai degradat nu am văzut.”

Asemenea declarații l-au debusolat complet. În drum spre un eveniment la care urma să cânte, Hanganu s-a apucat să o deconspire pe femeie și a dat din casă multe detalii. Acesta a numit-o fake afaceristă, dând de înțeles că afacerea nu i-ar aparține ei și că angajatele ar părăsi-o. Patric spune că fosta lui ar fi avut și un trecut dubios și că el ar fi cel care suferă. Întrebat cum s-a întâmplat să se cupleze cu Svetlana, Hanganu spune că era „tânăr și prost”, avea 23 de ani, iar Svetlana 32.

La noi niciodată nu a fost dragoste. Absolut! Eu am stat și am răbdat doar ca să fiu alături de copilul meu.”

S-au adus în dialog și acuzațiile vechi, precum că acesta nu ar contribui financiar la creșterea copilului lor comun, Patric Jr, care are doar doi ani. Hanganu neagă cu vehemență spusele femeii și indică cheltuielile recente pe care le-ar fi suportat.

„Am lăsat la grădiniță 2 mii de euro, jucării doar luna asta de vreo 10 mii de lei am cumpărat.”

Anastasia a preferat să păstreze tăcerea pe online și nu i-a dar replici de moment.

Amintim că foștii iubiți s-au judecat, prin urmare, Patric fiind lipsit de dreptul de a-și vedea fiul timp de 3 luni. Ordonanța de protecție demult a expirat și acum ambii sunt implicați în creșterea micuțului.

Vedeți în filmulețele de mai jos, întreg monologul lui Patric Hanganu cu referire la fosta lui, Svetlana Nichita.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion