Artiștii noștri, mai aproape de ascultătorii din România. Vor fi reprezentați de o celebră casă de discuri!

Trei artiști de top ai casei de discuri „Versus”, mai nou vor fi reprezentați peste Prut de către „Global Records”, datorită unei colaborări dintre label-uri. Este vorba despre Satoshi, Olga Verbițchi și Marej, care au luat cu asalt industria muzicală în ultima perioadă.

Satoshi pregătește un concert grandios în Moldova, la Arena Chișinău, pe 27 aprilie, între timp se face tot mai auzit în România, anunță label-ul muzical.

„De astăzi, Satoshi va fi reprezentat în România și de Global Records – casa de discuri întotdeauna receptivă față de artiștii din Republica Moldova. Ne bucurăm de un început de colaborare și sperăm să vă bucurăm și pe voi cu rezultatele acesteia!”, anunță Versus Artist.

Olga Verbițchi ajunge și ea să colaboreze cu Global Records. Artista a venit cu un mesaj emoționant de mulțumire pentru întreaga echipă.

Al treilea artist care își începe colaborarea cu Global Records este Marej.

„Proiectul Marej își extinde harta! Versus Artist în colaborare cu Global Records vor lucra pentru a propulsa cât mai departe, de la Chișinău la Timișoara, muzica lui Marej.”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion