Apariție ciudată la concertul lui TAYLOR SWIFT. De ce o fană a venit cu plapuma în cap?

În plină vară, o fană înrăită a cântăreței Taylor Swift a venit cu plapuma în cap și cu o pereche de ochelari deasupra, pentru a cumpăra un „merch” al idolului său. Vă întrebați pentru ce s-a deghizat în așa hal? Asta ca să nu fie recunoscută de șefii săi, pe care i-a mințit ca să o șteargă de la lucru mai devreme.

Fana care a vrut să-și protejeze identitatea cu o pătură a spus superiorilor săi că s-a îmbolnăvit, dar în realitate a plecat într-un alt oraș, în Cincinnati, statul Ohio, SUA, unde Taylor Swift a avut un concert, în cadrul turneului său „Eras”.

Tânăra însă a vrut să ajungă acolo înainte de concert, pe data de 29 iunie, când s-a dat start vânzărilor merch-urilor Taylor Swift. Mințindu-și șefii, tânăra, împreună cu o prietenă au ajuns și s-au pus în rând încă de la ora 02:00.

Toată povestea călătoriei sale, de dragul lui Taylor Swift i-a spus-o unui reporter de la o televiziune locală. Fana misterioasă a mai adăugat că în viitor planifică să-i pună numele Taylor, copilului său.

Internauții s-au împărțit în două tabere: cei care admiră loialitatea sa și cei care o consideră infantilă și lipsită de seriozitate. Voi ce credeți despre așa tip de fanii?

Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion