Anunț ȘOC! Fostul soț al Getei Burlacu s-a cuplat cu fosta soție a lui Alexandru Vdovicenco. Este cu 14 ani mai tânără decât el

Anunț șoc în showbiz-ul moldovenesc. Fostul soț al Getei Burlacu, Petru Haruța, tocmai a dezvăluit cine este noua lui parteneră, iar acest anunț s-ar putea să zguduie puțin anturajul artistic local.

Trompetistul este într-o relație cu Anna Odobescu, fosta soție a compozitorului și interpretului Alexandru Vdovicenco, dar pe care unii o mai cunosc după ce a reprezentat Moldova la Eurovision 2019 cu piesa „Stay”. Cei doi și-au dezvăluit relația într-o postare pe Facebook, unde au distribuit poze din vacanța lor din Grecia. Alături de ei este și fiul Annei Odobescu din căsătoria anterioară.

Deși și-au făcut relația publică abia acum, cei doi pare că ar fi împreună de mai mult timp, mai ales că poze cu cei doi cântând împreună au apărut în spațiul public încă în 2021. Un an mai târziu, într-o emisiune TV, fostul soț al Annei, Alexandru Vdovicenco, a apărut interpretând piesa „Dacă tu nu plecai”, în care pare că regreta despărțirea de cântăreață.

„Dacă tu nu plecai, dacă mai așteptai, poate altfel la noi se primea, dacă o zi mai răbdai, dacă nu te grăbeai, azi nu te cuprindea cineva”, cânta artistul la acea vreme, semn că știa deja despre noua relație a Annei Odobescu. Video cu piesa sa găsiți mai jos.

Diferența de vârstă dintre Anna Odobescu și Petru Haruța este de 14 ani, ea având 31, iar trompetistul 45 de ani. În relația precentă, diferența de vârstă dintre Anna și Alexandru Vdoviceno era de 15 ani.

foto: Facebook
foto: Facebook
foto: Facebook
Anna Odobescu alături de fostul ei soț, Alexandru Vdovicenco

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion