„Angelina Jolie de România”, desfigurată după o procedură estetică! „Aveam găuri în obraz”

Injectările au devenit parte din rutina vedetelor, mulți însă rămân dezamăgiți de rezultat și mai grav. . .desfigurați. Este și cazul uneia dintre cele mai frumoase femei din spațiul românesc, Cristina Ich, care a recurs la injectări cu acid hialuronic, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Cine s-ar fi gândit că în urma procedurii nu va străluci deloc, dimpotrivă.

Ich a ajuns să nu-și mai recunoască chipul, la două zile după vizita la cabinetul cosmetologic: fața a început să se deformeze din cauza acidului care a început să migreze.

M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față. M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de Sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni! A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați! 
Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri. Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot.” – a povestit Ich.

Aceasta a mai spus că nu-și imaginează ce ar în cazul în care și-ar fi făcut o intervenție de amploare, Ich a spus că sigur nu ieșea din casă vreme bună.


Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion