ANDREEA BOSTANICA face aluzie că IULIANA BEREGOI ar fi picat BAC-ul, repetat

Nu se mai liniștesc spiritele în jurul cântărețelor și divelor Instagramului, care au avut de susținut în această vară examenele de Bacalaureat. Au obținut note trecătoare sau nu – această întrebare nu le dă pace internauților, iar Andreea Bostanica mai pune lemne pe foc, făcând aluzii că Iuliana Beregoi ar fi rămas fără diplomă.

Regina TikTok-ului, așa cum e numită Andreea Bostanica de fanii săi, a fost întrebată pe Instagram de un urmăritor: „Cum e cu BAC-ul luat?” Mulțumită, tânăra a răspuns că e foarte bine, chiar dacă nu a obținut note de nouă și zece, dar are diploma. Proaspăta absolventă nu s-a abținut să arunce o piatră în grădina vecină:

„Alții nu-l dau deloc. De exemplu prietena mea, care e din lume diferită și la nivel diferit uite ea nu l-a dat și nici la repetare nu l-a dat”

Internauții au considerat că diva face aluzii la cântăreața Iuliana Beregoi, pentru că anterior aceasta a declarat într-un interviu că ea și Bostanica „sunt diferite, pe target-uri diferite și la nivele foarte diferite”.

Amintim că Iuliana Beregoi nu a spus public ce note a obținut la examenele de Bacalaureat, dar a declarat următoarele:

„Sunt mulțumită și fericită, în același timp, că am terminat totul cu bine. Anul acesta a fost o provocare pentru mine. A trebuit să-mi împart timpul între școală și carieră și mă bucur tare mult că mi-a reușit”.

În spațiul virtual mai circulă informația că idolul adolescenților, Iuliana Beregoi ar fi picat examenul de BAC la matematică și la sesiunea repetată. Doar că artista a înfățat la profilul umanist și nu trebuia să susțină examenul la această disciplină, doar dacă nu a ales-o drept cea opțională.

Sursa: TikTok\edit.w

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion