Andreea BOSTANICA a sucit mințile arabilor! Vezi reacția trecătorilor la ținutele sale: „Cum nu a fost arestată?”

Tânăra cântăreața Andreea Bostanica, numită și regina TikTok-ului moldovenesc face „ravagii” în Dubai, acolo unde își petrece vacanța de iarnă, alături de mama sa. Tânăra se afișează în stradă ba în haine musulmane, ba în ținute îndrăznețe, care-i scot în evidență silueta.

Mai nou, tânăra s-a pornit să filmeze reacțiile trecătorilor atunci când o văd. În prima ediție, Andreea se plimba prin mall în haine musulmane, iar în a doua s-a afișat într-o rochie roz, cu bretele și decupaj în zona bustului, prin Dubai Miracle Garden.

În ambele situații reacțiile au fost similare: bărbații o petreceau cu priviri pline de admirație, chiar dacă erau însoțiți de alte femei, o studiau din cap până în picioare, dar nu îndrăzneau să se apropie. Femeile nu au lăsat-o fără priviri lungi, unele sceptice. De cântăreață s-a apropiat doar o copilă, care pare să o fi recunoscut și cu care a făcut fotografii.

Primul filmuleț a adunat deja peste 12 milioane de vizualizări în trei zile. Comentariile curg gârlă și cineva chiar s-a întrebat în glumă „Cum nu a fost arestată?”.

Tânăra interpretă a absolvit liceul în Republica Moldova în vara anului 2023. Se vehicula că aceasta nu ar fi susținut examenul de Bacalaureat, Bostanica însă a infirmat acest zvon. Andreea s-a mutat la București, dar nu s-a înscris la vreo facultate.

Vedeți mai jos filmulețele virale.

Sursa: TikTok\andreea_bostanica

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion