ANDRA, vacanță pe a doua, cea mai mare navă din lume. Cât a costat-o ?

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copiii ai lor trăiesc o adevărată aventură, o „experiență memorabilă” pe bordul navei „Symphony of the Seas”. De altfel, una dintre cele mai mari din lume.

Familia urmează să viziteze unele dintre cele mai frumoase orașe din Europa: Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florența, Roma și Napoli. Aceștia deja au bifat câteva locații. Prima oprire a fost Palma de Mallorca, iar în această dimineață sunt în Italia. Artista are un jurnal de călătorie pe pagina sa de Instagram și iată ce a scris despre prima lor vacanță pe o croazieră:

„O croaziera cu familia este o aventura incredibila pe apa care iti ofera sansa de a descoperi noi destinatii si de a petrece timp impreuna. Este o experienta memorabila, navigand pe apele albastre si descoperind o multime de distractii la bord” – spune Andra.

Nava pe care se află acum Andra și familia sa are lungimea de 361 de metri și poate găzdui 6680 de pasageri, pe lângă cei 2200 de membri ai echipajului. Pe navă sunt 22 de restaurante, 24 piscine, teren de baschet, casinou, chiar și un patinoar pe apă. Mai sunt și 20 de mii de plante exotice.

Potrivit site-ului royalcaribbean.com, croaziera costă 1.439 de dolari de persoană.

Sursa: Instagram\Andra
Sursa: Instagram\Andra
Sursa: Instagram\Andra

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion