ANDRA și soțul său ar avea probleme financiare grave! Firmele lor datorează aproape 16 milioane

Peste bombă din showbiz-ul de peste Prut. Una dintre cele mai solicitate artiste, Andra și soțul său, Cătălin Măruță ar fi îngropați în datorii. Cei doi au datorii enorme pentru firmele pe care le deține, în valoare de aproape 16 milioane de lei, în condițiile în care deschide și închide afaceri periodic – transmite presa română.

În articolul lor se arată că firmele deținute de cuplul Andra și Cătălin Măruță se confruntă cu datorii enorme. Soții au împreună patru firme extrem de profitabile, însă, în același timp, toate sunt datornice cu sume consistente, potrivit datelor fiscale de la finalul anului 2022

Una dintre firmele în care Cătălin Măruță deține 20% și Andra, 80%, Plan B Music SRL, avea la finalul anului 2022 și datorii de 3,1 milioane de lei. Ocean Music SRL, la care Măruță are 80% din părțile sociale și Andra, 20%, avea datorii la sfârșitul lui 2022 de 4,8 milioane de lei. La firma Studio 78 SRL, Cătălin Măruță are 90% din părțile sociale, iar Andra 10%. Datoriile firmei sunt de peste 3,4 milioane de lei.

La Andra Records SRL, cei doi soți Măruță își împart în mod egal părțile sociale, însă și datoriile, în valoare de 4,5 milioane de lei. În total, cele patru firme cumulau datorii de 15,8 milioane de lei la finalul lui 2022.

Anul trecut, în aprilie, Andra și Măruță au decis să-și lichideze o firmă pe care o dețineau împreună, Sunny Music SRL. Asta după ce în luna mai 2023, cei doi au deschis firma Avocado Music SRL. Tot anul trecut, soții Măruță au mai înființat alte două firme, Oscar House și Lion 23 Film.

Toate firmele soților Măruță au profil muzical sau cinematografic. În același an fiscal, 2022, cele patru afaceri au avut o cifră de afaceri netă cumulate de 15,6 milioane lei în 2022, de cel puţin două ori mare decât în 2021, arată calculele Economica.net pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe.

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră impresionantă, iar prestațiile ei vocale te fac să bagi adânc mâna în buzunar dacă vrei să îți vină la un eveniment privat.

Andra este una dintre cele mai căutate cântărețe autohtone pentru evenimente private, iar asta face ca prețul cerut să fie unul pe măsură. Astfel cei care o cheamă pe Andra să cânte la un eveniment privat, fie că este vorba despre nuntă sau petrecere trebuie să pregătească o sumă ce oscilează între 12.000 și 15.000 de euro.

Tariful perceput de soția lui Măruță este depășit atunci când vine vorba despre o altă mare voce a muzicii românești. Loredana Groza, spre exemplu, are un tarif mai mare decât Andra. Astfel, focoasa blondă poate să ceară și peste 15.000 de euro, în funcție de eveniment și de numărul de ore în care trebuie să performeze.

Locul al treilea în topul cântăreților români care cer peste 10.000 de euro pentru a cânta la un eveniment este ocupat de Ștefan Bănică. Acesta poate cere între 10 și 12.000 de euro, dar suma poate să crească, în funcție de eveniment.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion