Anatolie MELNIC răspunde celor care au scris că fiica sa e agresivă! „La noi în casă sunt instalate camere de luat vederi”

De obicei, postările micii cântărețe Kamelia Melnic și a părinților săi adună doar comentarii frumoase, dar un filmuleț de la ziua de naștere a fetei a stârnit și unele comentarii răutăcioase. Internauții au scris că fata ar fi prea agresivă, după ce au privit cum aceasta lovea pinata, cu o bâtă, pentru a obține bomboanele din interior. Anatol Melnic nu a stat să le demonstreze oamenilor contrarilor, dar le-a răspuns în maniera sa, ironică.

Anatolie și Kamelia au regizat un filmuleț și și-au demonstrat calitățile actoricești. Kameliei i-a revenit rolul de „tiran” al familiei, așa cum au văzut-o unii internauți, iar Anatolie – un tată docil, care-și ascultă fiica în toate, îi dă socoteala pentru cheltuieli și chiar îi face temele.

Ironia cu care le-a răspuns celor care i-a criticat fiica le-a fost pe placul internauților, iar filmulețul s-a viralizat. Vedeți și voi spectacolul din casa lui Melnic.

Sursa: TikTok\anatoliemelnic
Sursa: TikTok\anatoliemelnic

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion