Anatolie MELNIC, amenințat cu moarte cumplită! Și-a cumpărat un pistol pentru apărare: „La nuntă era sub sacou”

Showman-ul Anatolie Melnic a făcut dezvăluiri sumbre despre trecutul său de care nu este deloc mândru acum. Bărbatul a recunoscut că și-a cumpărat un pistol pneumatic, întrucât primea cu regularitate amenințări cu moartea. S-a întâmplat în perioada în care bărbatul își construia cariera, făcând farse oamenilor, a povestit Melnic în cadrul unui interviu recent.

Inițial a făcut rost de o armă pentru a se putea apăra în caz că cineva din cei care-l amenință va trece de la vorbe la fapte. La scurt timp însă nu se mai putea despărți de pistol și a devenit arogant, știind că are o armă la brâu.

Voiam să fiu cool, mi se părea că dacă o să am armă o să fiu mai cool. Eu când eram în perioada de farse, aveam amenințări multe, soția mea în timpul zilei circula cu Kamelia, cu căruciorul și a fost oprită de câțiva bărbați care i-au spus că dacă Melnic mai face vreo farsă – vă tăiem gâtul la toți trei. . .Eu am luat-o(arma) pentru cazul în care cineva cu farsele va exagera. Eu am avut așa un caz. . .mă așteptau cu bâtele la bloc. Eu am luat-o doar pentru a mă păzi, dar am avut o perioadă în care exageram foarte tare, o purtam la mine. La nuntă era sub sacou și am prezentat vreo două nunți cu arma-n șold”, a povestit Anatolie Melnic, plin de regrete și remușcări.

Din cauza pistolului a ajuns arestat. Melnic a fost încătușat de oamenii legii întrucât nu a putut prezenta actele obligatorii.

„O țineam special în loc vizibil, ca să vadă Poliția. M-au întrebat documentele pe armă, am spus că-s acasă. Poliția a reacționat foarte bine, gaz direct în ochi, cătușile”, și-a amintit showman-ul. Melnic a menționat că a primit-o pe merite.

S-a despărțit de pistol nu de bună voie. Apartamentul închiriat în care locuia împreună cu familia a fost jefuit. Hoții au furat banii, bijuteriile și arma lui Melnic. Acesta a denunțat fapta la Poliție, dar urma pistolului a dispărut, spre binele bărbatului.

/

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion