Anastasia FOTACHI, în premieră, despre relația cu Gabriela DAMIR: „Ceea ce nu știți este că am avut câteva conflicte”

Acum îți petrec timpul la cafea, dar în trecut erau la cuțite. Modelul, Anastasia Fotachi a recunoscut că avea o relație destul de tensionată cu Gabriela Damir.

Frumoasele Instagramului nu au dezvăluit ce nu au putut împărți sau ce supărări au avut în trecut, dar Anastasia a confirmat că au reușit să treacă peste toate neînțelegerile lor și acum se amuză pe seama acestor momente din trecut.

„Ceea ce nu știți mulți dintre voi este ca mulți ani în urmă eu și Gabriela am avut câteva conflicte, acum când ne amintim radem, dar atunci nu părea deloc vesel.

Pe parcursul anilor, am evoluat amândouă și am ajuns la o relație matură și civilizată.
Acum putem să ne vedem, să discutăm și chiar să ne amuzăm în reels-uri comune despre asta.

Iertarea și trecerea peste conflict sunt pași importanți spre creșterea personală și construirea unor relații sănătoase. Acesta este un exemplu de maturitate și înțelegere pentru ceilalți!”, a scris Anastasia Fotachi în descrierea unui filmuleț în care apar la braț cu Gabriela Damir ca adevărate prietene.

Cele două au filmat un video amuzant, despre două prietene, una dintre care a postat o fotografie în care doar ea arată reușit. Fotachi și-a întrebat urmăritorii ce cred despre astfel de situații și însăși a scris că „E o chestie de bun simț să ai grijă ca nu doar tu să ieși bine în poze, dar și oul de lângă”. O fi acesta unul dintre motivele conflictelor din trecut?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion