Anastasia FOTACHI, acuzată că organizează evenimente din banii lui STATI. „Voi serios?! Soțul niciodată nu mi-a dat bani!”

În weekend, fotomodelul și soția milionarului Gabriel Stati, Anastasia Fotachi a organizat un brunch pentru femei, într-un local din capitală. Evenimentul s-a consumat, dar zvonurile continuă. Anastasia e acuzată de internauți că a organizat totul din banii soțului ei bogătaș și că brunch-ul e al lui de fapt.

Ex-prezentatoarea TV a venit cu explicații. Aceasta a recunoscut că-i datorează multe lui Gabriel Stati, acesta răsfâțându-și frumoasa soție în fel și chip, cu daruri scumpe și mașini. Însă, Fotachi recunoaște că milionarul nu-i dă bani și pentru proiectele sale profesionale. Fotomodelul mai spune că nici nu a avut această așteptare și mai consideră că o femeie se poate lesne descurca singură pe plan financiar.

Anastasia Fotachi a mai adăugat că a avut alți parteneri și sponsori, fără de care nu s-ar fi descurcat. Vedeți mai jos mesajul tinerei.

Brunch-ul cu 25 de femei este primul proiect al Anastasiei. Tema aleasă de model a fost Karma. Gabriel Stati a venit la început de eveniment și a felicitat-o cu un buchet de flori.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion