Ana CERNICOVA, criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat la întâlnirea cu Maia SANDU! „Președinta a apreciat”

Ieri, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat un șir de distincții pentru mai multe personalități marcante de la noi din țară. Printre aceștia și soprana Ana Cernicova, care a primit titlu de Artist Emerit.

Aceasta a venit la ceremonie într-o ținută casual, pantaloni evazați, cămașă și o pereche de adidași, care de fapt sunt a fiicei sale.

Internauții au considerat ținuta nepotrivită pentru un astfel de eveniment și s-au grăbit să-i scrie că ar fi cazul să îmbrace o ținută mai elegantă.

„ARTISTĂ EMERITĂ 🥰
Nu știu dacă aș fi acceptat acest titlu din mâna altui conducător de stat. Mândră de președinta mea 🩷
Sunt convinsă că parcursul nostru european va aduce beneficii considerabile domeniului Culturii și, bineînțeles, abia aștept să colaborăm cu teatre din spațiul european. Mulțumesc Directorului Teatrului Național de Operă și Balet “Maria Bieșu” domnului Nicolae Dohotaru pentru încrederea pe care mi-o acordă”, scrie Cernicova pe Instagram.

Amintim că și logodnicul său, actorul Cătălin Lungu a ales o ținută mai puțin obișnuită pentru vizita la Președinție când i s-a înmânat distincția de Maestru în Artă – un hanorac cu glugă.

Voi ce credeți despre ținuta artistei?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion