Amintiri cu trei generaţii de femei din familia Sulac. Doina cu mama şi fiica au colindat şi copt biscuiţi de Crăciun

Cântăreaţa de muzică populară Doina Sulac, împreună cu mama Svetlana şi fiica Nicoleta, au povestit pentru Rlive TV despre emoţiile sărbătorilor de iarnă şi au cântat în trei una dintre cele mai frumoase colinde „Deschide uşa, creştine”.

„Sărbătorile de iarnă în familia noastră sunt foarte importante, pentru că ele vin odată cu cele mai frumoase urături, cu cele mai frumoase cântece, colinde. Desigur că împodobirea bradului. Ne place să-l împodobim cu toţii împreună, fiecare dintre noi are funcţia sa. Cineva pune jucăriile, altcineva pune luminiţele”, spune cu încântare Doina Sulac.

„Nu ne putem despărţi de brăduţul natural, pentru că atunci când îl aducem în casă este un miros, o prospeţime de miros, ai impresia că ai intrat într-o pădure”, adaugă mama Doinei, Svetlana Sulac.

Cele trei generaţii de femei, din familia regretatului Nicolae Sulac, au făcut biscuiţi tematici de Crăciun, depănând amintiri despre sărbătorile de iarnă petrecute la ţară.

Doina Sulac a recunoscut că vinurile din soiuri autohtone nu lipsesc de pe masa de sărbătoare.

„Pe masa noastră de sărbătoare este întotdeauna vinul moldovenesc, cel autohton. Vinurile din soiurile autohtone noi le preferăm şi nu lispesc de la nicio masă de sărbătoare în familia noastră. În special vinurile de la Castel Mimi sunt preferatele noastre, le recomandăm tuturor cu mare încredere”, spune ferm Doina.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion