„Am păcatele mele”: DIMA WHITE răspunde acuzațiilor de hărțuire a fetelor în stradă

Youtuber-ul moldovean Dima White sparge tăcerea, după acuzațiile de hărțuire și persecuție a fetelor în stradă. „Nu hărțuiesc, nu impun, nu oblig, nu pun cuțitul la gât. Doar întreb persoana dacă vrea să facă ceva pentru o sumă de bani. Ce propun la fete, propun și la băieți”, s-a justificat Dima.

White s-a supărat că a fost arătată doar o parte a monedei și că fetele, de fapt, acceptă să fie filmate, iar în cazul celor care nu doresc, bloggerul nu insistă.

Pot să dau niște întrebări, ridic suma, dar oricum persoanele care vor se duc. Sunt și altele care atunci când ridic suma rămân.

Nu trebuie să spuneți că eu manipulez pentru că propun mai mulți bani. Păi stați un pic – are capul ei, de ce la 200 de lei nu a vrut, iar la 500 de lei a acceptat. Vă rog, doar, arătați ambele puncte de vedere, oamenii singuri să tragă concluzia”, a explicat Dima.

Youtuber-ul spune că nu va încerca să convingă pe nimeni că are dreptate și că nu va mai reveni la subiect.

Amintim că White a ajuns în mijlocul unui scandal din cauza video-urilor sale, publicate pe Youtube, Instagram sau Tik Tok, care adună mii de vizualizări. Un grup de tinere/i care promovează egalitatea de gen în Republica Moldova au lansat o campanie online, prin care îndeamnă oamenii să raporteze acest tip de conținut.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion