„Alăptez în culise!” Valentina NAFORNIȚA nu a angajat o bonă pentru Leo. Află de ce!

Soprana Valentina Nafornița nu a avut parte de un concediu de maternitate așa cum se cuvine. Artista a revenit pe scenă la doar trei luni după l-a născut pe Leonard și nu a apelat la serviciile unei bone care să o ajute, a povestit ea în cadrul unui interviu recent cu Alexandra Porubin.

Soprana consideră că prezența feciorului ei de cinci luni în toate călătoriile și activitățile lor e o metodă foarte bună de educare, tocmai de asta face echipă cu soțul ei, Cristian Spătaru și se descurcă doar în doi cu Leonard, indiferent de circumstanțe.

„Nu avem bonă, ba chiar și la ajutorul părinților apelăm foarte rar. În primul meu contract pe care l-am avut în Italia, acum o lună, am fost doar eu și Cristian. El a fost ajutorul meu și eu am fost ajutorul lui, noi ambii am fost acolo pentru Leo. Educația lui vine de la sine, însăși prin faptul că el este mereu cu noi și faptul că el călătorește, că vede, că simte ce simt și eu, atunci când sunt în culise cu el și-l alăptez. Nu vreau să vă spune pe unde nu m-a prins Dumnezeu alăptând: și pe plajă, și prin mulțime, și prin parc, culise, operă. . .Îmi place că este lângă mine, bănuiesc că și lui îi este foarte confortabil și acest lucru mă liniștește” a povestit Valentina Nafornița

Valentina Nafornița a anunțat acum câteva zile că a cumpărat o casă. Mai multe detalii află aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion