Acest clip te va face să plângi! ȘTEFAN BOUROȘU și ciclistul de 12 ani omorât într-un accident, comemorați într-o piesă emoționantă

Explozie de emoție și curaj în noul videoclip al producătorului Dan Vozniuc. „Knockin’ on heaven’s door” a adus în fața obiectivului oameni, care au pierdut pe cineva drag, dar amintirea le-a rămas vie. Clipul are o încărcătură emoțională deosebită, iar lacrimile abia de le reții.

Protagoniștii din clip sunt inclusiv oameni, numele cărora a răsunat la știri. Unul dintre cele mai emoționante cazuri este moartea ciclistului Valerian, spulberat de o mașină în apropiere de comuna Stăuceni. Alexandru Coșcodan, tatăl băiatului a acceptat invitația lui Dan să apară în videoclip, pentru a putea aduce un omagiu lui Valerian. Aceasta a participat la evenimentul de lansare, la câteva ore după ce instanța a dictat pedeapsa șoferului care i-a ucis băiatul.

Moartea actorului, Ștefan Bouroșu, a șocat întreaga comunitate, în special pe oamenii care au ajuns să îl cunoască. Olesea Sfeclă, bună prietenă cu actorul, a participat în proiect.

În videoclip o vedem și pe Luciana Spînu, care în 2021 și-a pierdut soțul din cauza Covid-19, dar și pe Valerian Moraru, prieten al lui Cătălin Caragea, tânărul care a făcut parte din trupa 7 Klase, iar în 2020 a murit.

Fiecare invitat a ținut în mână o fotografie cu persoană dragă, pe care a pierdut-o, în timp ce apar imagini din perioada în care ultima era în viață. Nimeni nu și-a reținut lacrimile, iar contrastul e apăsător, chiar și în spatele ecranelor.

Piesa este un remake al piesei lui Bob Dylan, pe care Dan o cânta cel mai des mamei.

Pregătirile pentru filmare au început încă în primăvară, iar producția propriu-zisă a început în iunie. Lansarea a avut loc ieri, 21 iulie, la Muzeul de Istorie din Chișinău, într-o atmosferă caldă.

Tot ieri, clipul a fost încărcat și pe Youtube, iar la 16 ore de la lansare a adunat peste 2 mii de vizualizări.

Vizionare plăcută!

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion