A vândut casa părintească și a investit banii de la nuntă în RESTAURANT, dar a pierdut 100 de mii de euro!

Unul dintre cei cei mai populari bucătari autohtoni, Alexandru Comerzan, nu întotdeauna a avut atât de mult succes. Ba chiar a avut o etapă în viață când a investit toți banii într-un restaurant, dar a rămas cu buzunarele goale, a povestit bucătarul în cadrul unui podcast.

S-a întâmplat în Italia. Alexandru Comerzan fiind stabilit acolo cu traiul la acea etapă din viață, a decis să cumpere de la o „bună cunoștință” de acolo, un restaurant specific. A vândut imobilele pe care le avea în Moldova, a mai adăugat banii primiți în dar la nuntă, crezând că se va îmbogăți, dar nu a fost să fie.

” – El nu m-a amăgit, dar mi-a vândut o „kotletă”(povestește Comerzan despre persoana de la care a cumpărat restaurantul).
– Tu asta nu ai văzut de la început?
– La 23-34 de ani ce să văd? Aveam vreo doi lei în buzunar, banii de la nuntă, mama mi-o dat un apartament, casa de la Orhei care ne-au dat-o socrii tot am vândut-o. Nu am luat credite, banii erau toți.
– Dar ai pierdut casa dăruită de mama. . .
Casa, apartamentul, banii de la nuntă, o grămada de bani.
– Am dat 60 de mii pe restaurant, după care investiții, în total 130 și ceva de mii, în fine. Eu nu am cumpărat un restaurant, am cumpărat un club privat. În Italia este așa o chestie, când ești scutit de taxe cumva, de o bucată dintre ele, dar oamenii care trebuie să intre la tine trebuie să fie din asociații. Și numai asociații trebuie să intre la tine. Nu era deschis la public.”

Bucătarul a povestit că banii investiți de dânsul în restaurantul cu bucluc nu i-au adus prea mult folos sau bucurie italianului. Ulterior, Alexandru Comerzan și-a vândut restaurantul din Italia cu doar 15 mii de euro.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion