A stat CODRUȚ la ungher după incidentul de la Președinție? Cum l-a pedepsit MAIA SANDU

Codruț, câinele Maiei Sandu, președinta Republicii Moldova, nu a fost pedepsit după incidentul de la Președinție. Mai mult, acesta a primit și un cadou de la cel pe care la mușcat.

„Am avut o discuție cu Codruț, cred că e și vina mea pentru că a fost prea multă lume acolo și el nu a fost pregătit pentru un asemenea eveniment.

Îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru, dar trebuie să știți că a primit un cadou de la președintele Austriei și el nu s-a supărat pe el, el are acasă un cățel și e mare iubitor de animale. Codruț a fost supărat pe mine câteva zile, dar acum totul e bine”, a povestit președinta, la În Profunzime de la ProTV.

Aceasta a adăugat că acesta a ajuns în fața Președinției pentru că președintele Austriei a vrut să îl cunoască.

„El știa de Codruț, așa cum eu știam de câinele pe care l-a adoptat el și discutasem despre subiect. S-a întâmplat să fie mai mulți oameni și cred că Codruș s-a speriat de prea mulți oameni și a făcut ce a făcut”, a spus Sandu.

Incidentul s-a produs la mijlocul lunii noiembrie. Codruț l-a mușcat de mână pe președintele Austriei, atunci când acesta a încercat să-l mângâie, în curtea Președinției.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion