A obosit soldatul. Tiktok-erul NEKOGLAI s-a întors de pe front

Acum o lună, tiktok-erul moldovean, Negoklai a completat rândurile armatei ucrainene. De curând însă tânărul s-a întors acasă, în Republica Moldova, viu și nevătămat.

Nu s-a lăudat cu performanțele de pe câmpul de lupte, în schimb pe TikTok, Nekoglai a dat lovitura. Două videouri, filmate în Ucraina, în care dansează cu floare la ureche au adunat fiecare peste o sută de milioane de vizualizări. Întors acasă, tânărul a filmat un TikTok similar și lângă Arcul de Triumf din centrul Capitalei. Pe fundal poate fi observată mașina tânărului, o fi parcat neregulamentar în PMAN, doar că să filmeze un TikTok-ul?

În ultima lună, acesta ar fi fost antrenat în acțiunile militare din regiunea Dnipro. Amintim că Nekoglai a fost reținut în Rusia pe 9 noiembrie 2022, după ce a publicat un filmuleț în care imita un soldat rus, care ar scăpa cu mâinile goale de grenada aruncată peste el. Tiktoker-ul purta niște coarne în momentul filmării. Tânărul ar fi fost torturat zile bune într-o închisoare rusească. Deși nu se aștepta să mai scape viu de acolo, totuși, instanța a decis să-l trimită în Moldova. Repatriat, acesta a început să ajute armata ucraineană: o donat câteva drone militare, o mașină și a inițiat colectări de fonduri.

Sursa: TikTok\ nekoglai

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion