A născut primul copil la 40 de ani și deja se gândește la al doilea. Dianna ROTARU vrea să repete experiența!

De câteva luni, cântăreața Dianna Rotaru a îmbrățișat rolul de mamă. A adus-o pe Laura-Emilia pe lume la vârsta de 40 de ani, cifra nu o sperie și ar dori să repete din nou experiența, povestește vădit emoționată cântăreața, în cel mai recent interviu al său.

Se credea fericită și înainte de a deveni mamă, dar abia după naștere a înțeles că a început să fie fericită în toată puterea cuvântului. Pentru tot amalgamul de emoții simțit în urma nașterii, Dianna Rotaru și-ar dori să repete experiența.

„Da, eu aș vrea să mai repet. Evident că după cezariană, vreo doi ani nu ai voie, și…o să vedem”

Artista nu consideră că vârsta este un impediment și a oferit drept exemplu că în ziua în care a născut ea, medicul a mai primit o naștere, la o femeie de 46 de ani, care la fel a adus pe lume primul copil. Nașterea în tinerețe o consideră un stereotip, care ni se impune de generațiile anterioare și de care Dianna Rotaru nu ține cont.

„Sunt stereotipurile părinților noștri, nu sunt stereotipurile noastre. Ei ne vor tineri, cu copii, noi să fim bunei tineri și tot așa. Fiecare e egoist în felul lui. Părinții sunt egoiști în felul lor, noi suntem egoiști în felul nostru.. Dar eu nu văd nici o grabă.” – a spus Dianna Rotaru.

Tatăl copilului său este un afacerist și impresar român, Rareș Crăciun.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion