A murit cântăreața Sinead O’Connor: Viața tragică prin care aceasta a trecut

Val de tristețe în industria muzicală. Cântăreaţa de origine irlandeză Sinead O’Connor, cunoscută pentru hitul „Nothing Compares 2 U„ s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani. Informația a fost confirmată de familia artistei, scrie BBC.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei nostre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în acest moment foarte dificil”, a anunțat familia lui Sinéad OConnor, într-un comunicat.

Moartea artistei vine la circa un an și jumătate după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022. La o săptămână după moartea lui, și cântăreața a încercat să își ia viața. Chiar ea a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă.

Viața acesteia a fost una tristă, după ce părinții ei au divorțat, iar mama ei a murit într-un accident de mașină. La vârsta de 15 ani a fost trimisă pentru optsprezece luni la Centrul de pregătire Grianán condus de Ordinul Maicii Domnului, din cauza faptului că lipsea des de la școală și fura din magazine.

În 1993, Sinead O’Connor a scris o scrisoare în care a vorbit despre abuzurile din copilărie, unde cerea oamenilor să nu o mai rănească, vorbind, totodată, și despre stima de sine scăzută pe care aceasta o avea.

Anii în care a stat alături de mama ei și-au pus amprenta asupra vieții sale, mama ei fiind cea care s-a confruntat cu tulburări de sănătate mintală dezvoltate din dependența de substanțe interzise.

Aceasta a fost deschisă și a vorbit și despre faptul că are o altă orientare sexuală, deși a avut patru căsătorii de-a lungul vieții. Cântăreața a mai declarat că singura ei scăpare era muzica, având numeroase rezultate în cariera sa. Surse din presa mondenă spun că aceasta s-ar fi confruntat cu depresia, iar starea ei s-a degradat, după ce fiul ei a murit. După moartea acestuia, cântăreața a încercat să își pună capăt vieții, iar aceasta nu a fost singura tentativă.

Sinead O’Connor a lăsat în urmă trei copii îndurerați, fiind vorba, mai exact, de Jake Reynolds (tatăl acestuia fiind primul ei soț); o fiică, Róisín Waters (tatăl ei fiind editorialistul „The Irish Times“, John Waters); Yeshua Francis Neil (al cărui tată este fostul ei partener Frank Bonadio).

Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion