A lucrat la școală, la piață și la construcție! Cum își câștiga existența Roman IAGUPOV, înainte de popularitatea trupei „Zdob și Zdub”?

Cântărețul de rock alternativ, liderul și membrul-fondator al formației rock „Zdob și Zdub” a avut de parcurs un drum lung până la popularitate și respectiv, câștiguri din muzică. Într-un interviu la Unu Noaptea, artistul a dezvăluit că-și câștiga existența din alte câteva meserii.

Trupa care ne-a reprezentat de două ori la Eurovision a fost fondată în 1994, dar succesul adevărat a venit mult mai târziu. Ani în care mulți membri au renunțat, iar Roman Iagupov a îmbinat muzica cu alte profesii.

„Trupa nu câștiga bani mult timp. De la crearea acesteia, până la câștiguri reale au trecut cred că vreo 10-12 ani. Nu era muzică comercială. Cum să trăiești? Eu mai lucram în alte părți. Am predat la școală, am lucrat la piață, la construcții. Sunt multe exemple motivante când artiștii vând casa lor sau a părinților, investesc în primul album și devin cântăreți de succes. . . Eu nu eram sigur dacă voi deveni artist, mereu aveam un fel de dualitate, mă duceam dimineața la școală, apoi seara la repetiții și aveam o dualitate oarecare. Unii muzicanți de-ai noștri însă făceau doar muzică. . .Norocul meu a fost că mereu am lucrat în echipă, să fost un artist independent, nu stăteam aici”, a povestit Roman Iagupov.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion