A lăsat școala și s-a dus la un job unde putea fi ucis! The URS povestește despre tinerețea tumultuoasă

Autorul hitului „Tărâmul interzis”, The URS are o biografie sumbră. E lucru știut că artistul a suferit de depresie și avea gânduri suicidale. Mai nou, într-un interviu cu Alexandra Porubin bărbatul a recunoscut că a abandonat școala în clasa a 11-a și a plecat să muncească în Rusia.

S-a angajat într-un local în care bătăile erau la ordinea zilei și în orice moment putea și găsit vinovat anume el.

„În momentul în care eu am crescut fizic și mă simțeam independent, n-am mai vizitat școala de loc. Eu n-am finisat liceul, l-am lăsat în clasa a 11-a. Am zis că vreau să fac muzică. Cea mai mare greșeală, pentru că acum încerc să recuperez, pentru mine. Am plecat la Moscova mai întâi la clasa a 8-a și am lucrat la construcție. După a 11-a am lucrat într-un restaurant și am plecat de acolo pentru că veneau sau polițiști sau criminali și se alegeau cu niște bătăi mega. Și eu eram cel mai mare acolo și cine era mai mare – ăla e vinovat. Îmi era în grijă că într-o dimineață s-ar putea să ajung acasă mort. Se băteau cu bâtele în cap, cu cuțite”, și-a amintit cântărețul.

După această experiență profesională nereușită s-a întors la Chișinău și s-a angajat într-o companie ce se specializa pe analitica sportivă. Artistul își amintește cu dificultate despre acele timpuri.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion