A îngenunchiat în fața lui RONALDO! Cunoaște-ți microbistul care l-a șocat pe starul fotbalului

Nu a fost atât de spectaculos meciul Portugalia – Bosnia, cât ceea ce s-a întâmplat în afara stadionului. Un youtuber american, fan înrăit al lui Ronaldo, și-a întâlnit idolul în carne și oase. Emoțiile l-au depășit și tânărul a făcut un adevărat show.

Meciul s-a încheiat cu scorul 3-0, în favoarea Portugaliei. Mulțumit de rezultatul echipei sale, Ronaldo a ieșit din automobil, să-și salute fanii după meci. Printre ei era și Speed, un tânăr cu peste 17 milioane de abonați de YouTube. Acesta a trăit un moment de maximă euforie când l-a văzut pe Ronaldo apropiindu-se.

Microbistul s-a lăsat în genunchi în fața fotbalistului, l-a cuprins, i-a arătat brațul, pe care și-a tatuat portretul lui Ronaldo și i-a spus că-l adoră. Tânărul striga, sărea în sus și nu-și putea găsi locul chiar și după plecarea starului.

Youtuber-ul a avut anul trecut o încercare de a se întâlni cu celebrul fotbalist. Acesta a zburat tocmai din America, în Marea Britanie, pentru a-l vedea jucând pe Cristiano Ronaldo, pe Old Trafford. Dar nu a fost să fie, pentru că starul s-a îmbolnăvit și nu a putut intrat pe teren.

Vedeți aici momentul mult așteptatei întâlniri.  

Sursa: TikTok\Ishowspeed
Sursa: Instagram\Ishowspeed

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion