A început Mercurul retrograd în Fecioară. La ce activități ar trebui să renunțați în această perioadă?

Ultima decadă a lunii august este influențată de Mercur retrograd în Fecioară. Mișcarea de retrogradare se prelungește până la mijlocul lunii septembrie și trebuie să fim atenți ce câștigăm, ce pierdem și ce planuri ne facem – transmite presa română.

Mercur este una dintre planetele zodiacului care afectează destinul zodiilor zi de zi, în tot felul de sectoare ale vieții. Mercur este responsabil de banii și câștiguri, negocieri, comunicare, călătorii, negoț și informații. Când Mercur este retrograd, există o serie de activități pe care este bine să le eviți, deoarece riscul de a pierde sau de a face greșeli este mult mai mare. Așa că Iată la ce activități ar trebui să renunți în această perioadă:

Evită orice schimbare majoră, în orice sector al vieții, fie ea legată de studii, de cariera ta, de relația de cuplu sau de probleme mult mai mici precum mobila din casă sau coafura ta.

  • Evită discuțiile cu persoane care nu au fost corecte cu tine și care te-au influențat în mod negativ în alte ocazii.
  • Evită să iei decizii sub impulsul de moment, pentru că aparențele sunt înșelătoare. Analizează bine tot ce ai de făcut!
  • Evită să faci cheltuieli mai mari decât în mod obișnuit, ba chiar încearcă să renunți să mai cumperi obiecte care nu sunt de strictă necesitate.
  • Evită să discuți despre bani, despre salariu, despre împrumuturi și bonusuri.
  • Evită să pleci la drum lung, iar dacă pleci ai grijă să verifici de trei ori toate lucrurile de care ai nevoie: acte, bani, mijloace de transport, cazarea, prognoza vremii și obiectele utile din bagaje.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion