„A fost fenomenală”. BRITNEY SPEARS a fost principala candidată pentru rolul din The Notebook

Britney Spears a fost principalul candidat pentru rolul lui Allie din The Notebook, care a fost ulterior jucat de Rachel McAdams. Cântăreața a scris despre asta în cartea sa, „The Woman in Me”, care a fost lansată astăzi, 24 octombrie.

Înainte ca Rachel McAdams să obțină rolul care a făcut-o faimoasă, Britney, care a avut anterior un rol de succes în Crossroads, a fost principala ei competiție.

În 2002, cântăreața în vârstă de 21 de ani a fost la audiție pentru rolul Allie și trebuia să se alăture lui Ryan Gosling în celebra melodramă „The Notebook”.

Directorul de casting, Matthew Barry, a declarat pentru Daily Mail că Spears trebuia să obțină acest rol, depășind abilitățile actoricești ale vedetelor precum Scarlett Johansson, Amy Adams, Claire Danes și Jessica Biel.

În caseta de audiție, Spears redă scena în care personajul ei, Allie, îi spune iubitului ei Noah (Ryan Gosling) că plănuiește să continue să-și planifice nunta cu un alt bărbat, deși încă îl iubește. Pe măsură ce scena progresează, cântăreața începe să plângă.

Realizatorii de film au fost încântați de interpretarea cântăreței, iar castingul s-a rezumat la o alegere între ea și aspirantă actriță Rachel McAdams. „Britney nu era doar bună, ci și fenomenală”, își amintește Matthew Barry.

„A fost o decizie dificilă. Britney ne-a uimit pe toți. Absolut șocată. A fost cea mai bună în ziua aceea”, a mai spus el.

Filmul „The Notebook”, bazat pe romanul biografic cu același nume al lui Nicholas Sparks, publicat în 1996 și care a devenit un bestseller în prima săptămână de vânzări, i-a făcut pe Rachel McAdams și Ryan Gosling celebrități mondiale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion