A fost desemnată „Miss Moscova 2023”: „cred că a fost o competiție pentru cel mai bun chirurg”

„Frumusețea din Saratov” și ex-prezentatoarea TV, Angelina Brejenskaya este cea care a câștigat titlul de „Miss Moscova 2023”, râvnit în acest an de alte 33 de tinere. Angelina nu a reușit să guste din plin gustul victoriei, că rușii deja au scăldat-o în critici, din cap până-n picioare.

Internauții zic că aspectul său fizic este rezultatul muncii chirurgilor esteticieni, iar Angelina nici nu s-a gândit să nege acest fapt. Cei drept, tânăra a spus doar că a apelat la rinoplastie – și asta la indicația medicului. Despre buze, sâni sau fese, „Miss Moscova” nu a pomenit.

În cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la portalul rusesc „StarHit”, tânăra a spus că nu prea o interesează părerea străinilor referitor la aspectul său fizic, ci doar a iubitului său cu care se află într-o relație îndelungată.

Internauții însă au comentat că victoria sa nu este tocmai cinstită și ar trebui să se petreacă concursuri separate: între tinere care au apelat la bisturiu și între cele care își păstrează frumusețea naturală. Cât nu s-ar discuta pe rețele, câștigătoarea rămâne cu coroana pe cap și urmează să participe la toamnă la concursul de frumusețe național. Angelina Brejenskaya are 25 de ani și anterior prezenta știrile din lumea filmului și a showbiz-ului la un post TV rusesc

Amintim că printr-un scandal similar a trecut și Mrs. Russia, doar că în acel caz, frumoasa era învinuită că își photoshopează pozele fără rușine.

Sursa: Instagram\brejenskaya

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion