VIDEO Nora fostului deputat din „vie” a telefonat-o pe Maia Sandu

Președinta Maia Sandu a avut o discuție cu surorile Bezer despre alegerile prezidențiale și referendumul UE. Una dintre ele, Marinela Bezer, este nora fostului deputat PSRM Ștefan Gațcan, obstetrician-ginecolog. Ea se numără printre macroinfluencerii moldoveni, fiind urmărită de o comunitate de peste 800 de mii de utilizatori pe Instagram. Din imaginile publicate pe rețelele sociale, reiese că surorile au telefonat-o pe șefa statului.

În scurtul dialog pe care l-au avut, Maia Sandu pare informată despre cine sunt surorile. Ba mai mult, știa că Nicoleta Bezer își sărbătorește ziua de naștere.

– Vă mulțumesc că susțineți cauza europeană a Republicii Moldova, vă mulțumesc pentru îndemnul la vot și referendum.
– Cu mare drag, este datoria noastră civică. V-am sunat astăzi, în primul rând, pentru a vă ura succes duminică și să știți că noi ne dorim Moldova în UE din tot sufletul și considerăm că doar cu oameni puternici, cinstiți ca dvs., vom ajunge acolo.
– Vă mulțumesc tare mult. Eu sunt impresionată de tinerii care încearcă să facă o afacere aici acasă și vă urez succes vouă și la mulți ani Nicoletei!

Surorile i-au mai transmis că, în calitate de antreprenoare în Moldova (haine MALLINY și bijuterii NIKIBEE), și-ar dori un comerț liber.

„Astăzi am avut privilegiul să discutăm cu doamna Președinte Maia Sandu despre viitorul nostru european și importanța implicării tinerilor în construirea acestui drum. Ca tineri antreprenori, visăm la un comerț liber și fără bariere cu Uniunea Europeană, pentru a ne dezvolta și a duce creativitatea noastră dincolo de granițe. Cu convingere deplină, o susținem pe Maia Sandu – un lider cinstit, modest, o voce a păcii și a unității. Este persoana care ne-a făcut să fim mândri că suntem din Moldova, cea care a întors privirile lumii spre noi, ne-a făcut văzuți, auziți și sprijiniți. Pe 20 octombrie, votăm DA la referendum și DA pentru cel mai potrivit candidat la președinție, în realizarea visului nostru european – Maia Sandu”, mai este mesajul surorilor Bezer.

Alegerile prezidențiale și referendumul constituționat privind aderarea Republicii Moldova la UE vor avea loc în duminica din 20 octombrie 2024. Maia Sandu candidează pentru un nou mandat de președinte. Mai devreme, a avut discuții cu tineri care au conturi de TikTok și a participat la un livestream cu actorul Cătălin Lungu.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion