Moldoveanca Lidia Isac, despre experiența de a cânta cu Bi-2. A fost prezentă și când Maia Sandu le-a strâns mâna

Interpreta Lidia Isac a cântat de Hramul Orașului în Piață pe 13 octombrie, a doua zi însă a ieșit pe scenă Arenei Chișinău cu formația muzicală Bi-2. „Ce experiență! Să cânți iconica «Мой рок-н-ролл», acompaniați de orchestra din Chișinău, e ceva. Nu m-aș fi gândit vreodată că s-ar putea întâmpla, dar se pare că stelele știu ce fac”, a dezvăluit ea pe rețelele sociale.

Momentul propriu-zis

Experiența descrisă de Lidia Isac

Interpreta a îndemnat în postarea sa să ieșim la vot pe 20 octombrie 2024, când se va desfășura referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE, o dată cu alegerile prezidențiale. Ea a fost prezentă și în spatele scenei, unde președinta Maia Sandu a venit să se salute cu membrii formației. Unii dintre ei au obținut mai devreme în acest an cetățenia Republicii Moldova.

Biletele la concert au costat între 600 și 1.700 de lei. Au fost și locuri VIP la preț de 4.000 de lei.

Lidia Isac a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2016 în Suedia cu piesa „Falling Stars”. Atunci, a ratat calificarea în finala competiției. Chiar și așa, deține o serie de premii în muzică, cum ar fi: 2015 – Festivalul internațional de muzică Pop”Makein Asia” (Locul I) sau 2015 – Concursul internațional de muzică „Baltic Super Stars”, Sankt Petersburg (Grand Prix). Cu un an mai devreme, a fost laureata concursului internațional de muzică Pop „New Wave 2014”, Jurmala, Letonia.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion