Desenul animat „Mașa și Ursul”, considerat periculos! Expert: „Nu-l mai arătați copiilor!” – Copy

Popularul desen animat rus, despre aventurile unei fetițe năzbâtioase și a unui urs docil, „Mașa și Ursul” este considerat neadecvat și chiar periculos. O spune experta în somnul copiilor, Daniela Camerzan în cadrul unui interviu cu Dorin Galben.

Producția cu peste o sută de serii este unul dintre cele mai vizionate desene animate, dar experta îi îndeamnă pe părinți să nu-l mai arate celor mici, întrucât e un exemplu prost pentru aceștia și tot ei, maturii, vor avea de suferit. Potrivit Danielei, desenul animat rus a fost deja interzis în câteva țări.

„Este stimulat un comportament nepotrivit, copii plagiază foarte mult. Devin agresivi ca acolo. Se creează o relație ca copii să-și bată joc de maturi și maturul ia un rol nu de matur, dar de jertfă”, a spus Daniela.

Chiar și așa, desenul animat a ajuns în Cartea Recordurilor, drept cel mai vizionat pe YouTube, când o serie a adunat peste 3,3 miliarde de vizionări. Asta în pofida faptului că psihologii l-au inclus în topul celor mai periculoase producții video pentru cei mici.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion