Magie și acrobație la concertul lui Gabriel Nebunu care a adunat 4 mii de fani! A avut-o pe zâna Andreea Marin

Cântărețul de muzică populară Gabriel Nebunu a organizat un concert magic în seara de joi, 10 octombrie curent, la Arena Chișinău, la care au fost prezenți 4 mii de oameni. Regizoarea Alla Donțu l-a ajutat să monteze spectacolul în scenă prezentat de zâna surprizelor Andreea Marin. L-a acompaniat orchestra Fraților Advahov și l-a avut ca invitat pe Fuego.

Povestea a început din hol, alături de fanfara lui Valentin Luchian. Gabriel Nebunu a reușit să adune moldovenii de pretutindeni.

La intrare, a fost amenajată și o zonă foto, unde fanii au avut ocazia să-și facă fotografii.

Zâna Andreea Marin, îmbrăcată într-o ie semnată de creatoarea Valentina Vidrașcu, a avut o baghetă magică cu care a deschis cortinele de unde a apărut Gabriel Nebunu deja cântând. Au fost difuzate și imagini din arhivă cu el micuț, de la emisiunea „Moldova are talent”, și cu bunica sa. A cântat împreună cu Fuego și a făcut glume cu el.

Fanii, ca la fiecare concert de altfel, l-au purtat în brațe și cei mai curajoși au jucat hore.

Membrii ansamblurilor „Izvorașul” și „Nufărul” din Cahul au fost la fel invitații speciali ai concertului lui Gabriel Nebunu.

A fost vorba de un concert aniversar: „De 10 ani vă cânt cu drag!”. Publicul a purtat exclusiv ținute în stil național, respectând dresscode-ul. Gabriel Nebunu a reușit să adune moldovenii de pretutindeni – din țară și din diasporă.

Biletele au costat între 400 și 2.500 de lei. S-au vândut toate.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion