Cătălin Lungu se întrece pe sine, când își alege ținutele pentru președinta Maia Sandu. A avut ciorapul rupt într-un live

Actorul Cătălin Lungu i-a lansat o invitație președintei Maia Sandu pentru a participa într-o ediție pe Twitch care a fost acceptată de echipa prezidențială. Așa s-a întâmplat să aibă loc un live mai neobișnuit în seara de miercuri, 9 octombrie curent, unde au fost abordate diverse subiecte, în special cele legate de alegerile prezidențiale și referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE din 20 octombrie 2024.

Maia Sandu răspundea liniștit întrebărilor, când Cătălin Lungu, un pic rușinat, i-a atras atenția că el are ciorapul rupt. Și i-a amintit și de momentul cu gluga în cap la Președinție – decernarea distincției de maestru în arte – pentru care a fost hate-uit de internauți.

Președinta s-a amuzat și a trecut peste moment.

Pa parcursul live-ului, utilizatorii de Twitch trimiteau „cadouri” virtuale și până regia nu a închis sunetul lor, Maia Sandu a reacționat la ele. Cătălin Lungu i-a propus să se împartă cu banii din online, la care șefa statului i-a răspuns în felul următor: „La noi regulile de acceptare a donațiilor sunt foarte stricte”.

În context, au dezmințit zvonurile, precum că actorul ar fi plătit de președintă pentru a transmite mesaje de susținere a guvernării.

Este de menționat că, în live-ul de pe Twitch, Maia Sandu, care candidează pentru un nou mandat de președinte, a recunoscut că ar fi trebuit să comunice mai mult cu oamenii din Găgăuzia, în pofida obstacolelor create de oligarhul fugar Ilan Șor, a mai vorbit despre reforma justiției și a comentat de ce nu participă la dezbaterile electorale.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion