„Liuda, te-am rugat. . .” Care a fost reacția soțului Ludmilei Adamciuc la cea de-a doua sarcină?

De curând, Ludmila Adamciuc, influenceră, mamă a unei fetițe diagnosticate cu Sindromul Down, care a inspirat-o să fondeze asociația „Prietena Mea” – a anunțat că e însărcinată pentru a doua oară. Femeia e scumpă la vorbă la subiect, totuși a povestit urmăritorilor cum a aflat despre sarcină și cum și-a anunțat soțul.

Sarcina a fost una foarte așteptată, a povestit inițial influencera. Faptul că a început să se simtă ciudat a făcut-o să intuiască că ar putea fi gravidă. Când s-au înfiripat bănuielile soțul ei, Ghenadie era plecat în Germania, iar ea însăși se afla la părinți, în raionul Edineț.

Bărbatul a rugat-o să nu facă testul până nu se întoarce și el, dar Ludmila nu l-a ascultat și a zbughit-o la farmacie. A revenit la casa părintească unde a și văzut pentru a doua oară cele două lumii de pe test.

„Eram lângă ocolul de pui acasă la părinți, am început să plâng, am făcut fotografie i-am transmis lui și l-am sunat să deschidă că e ceva important și prima lui reacție a fost: „Liuda, nu te-am rugat. . .”

Ludmila nu a dezvăluit câte săptămâni de sarcină are, dar a spus că ziua de naștere, care e în martie, o va întâmpina cu burtică.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion