Fondatorii celei mai mari școli de limba engleză își caută bucătar! A reacționat unul care a gătit pentru bogătași din Monaco

Margarița Druță și Constantin Nedelcu, fondatorii celei mai mari școli de limba engleză din țară, își caută bucătar. Cu un anunț a venit Rita.Engleza, așa cum este cunoscută în spațiul online, despre cerințe. Imediat a reacționat cunoscutul Petru Scalețchi care a mai gătit pentru familii, doar că pentru bogătași din Monaco.

La anunțul Ritei a reacționat bucătarul-șef Petru Scalețchi pe al cărui profil de pe Linkedin scrie că are 10 ani de experință de lucru atât în restaurante Michelin, cât și în familii private din Monaco.

Ba mai mult, el a solicitat public și un salariu.

Cuplul de antreprenori pare într-adevăr a fi în lipsă de timp pentru a găti și nu își caută bucătar din moft. Chiar dacă Rita.Engleza se află oficial în concediu de îngrijire a copilului, după ce a născut un băiețel (Alex), ea a continuat să activeze intensiv în cadrul școlii fondate. În plus, fetița mai mare a lor (Maria) este în primul an de școală și, cu siguranță, are nevoie de gustări.

Mai mult decât atât, chiar în ajun, Rita.Engleza, care este destul de activă pe rețelele sociale, a dezvăluit urmăritorilor că are doar 10 minute pentru a-și prepara ceva să mănânce.

Ultima vreme a făcut o pasiune pentru salată virală de pe TikTok cu castraveți și somon.

Cancan.md speră că familia mai mănâncă și altceva.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion