Mirii au rămas cu datorii după nunta anului! Cât a costat evenimentul Nicoletei ADAM? Banii din plicuri nu au răscumpărat-o

Stilista și jurnalista, Nicoleta Adam este considerată mireasa anului 2024, întrucât a dat o petrecere de nuntă fastuoasă, într-un local select, cu invitați aleși pe sprânceană și a mai rămas în memoria tuturor drept mireasa care a căzut chiar la intrarea în sală și nu a făcut din asta o tragedie. Nicoleta a oferit un interviu jurnalistului Dorin Galben, invitat și el la nunta anului, în care a recunoscut că a rămas cu datorii după eveniment și că bugetul pe care planifica să-l cheltuie a fost depășit de două ori.

Nicoleta și soțul ei au preferat să lase organizarea pe mâinile specialiștilor, așa că au ales pachetul full oferit de o cunoscută organizatoare de evenimente de la noi.

„Griji nu am avut deloc, doar achitări, avansuri și atât”.

Cuplul a optat pentru o nuntă fără tradiții și s-au lăsat inspirați de stilul italian în organizarea evenimentului lor. Nicoleta și Artiom planificau să cheltuie pentru seara lor de vis circa 30-40 de mii de euro, dar costurile s-au dublat, nunta ajungând să-i coste 60-70 de mii de euro. Aceștia s-au împrumutat de la soacră ca să facă față cheltuielilor, iar banii primiți în dar de la invitați nu au fost suficienți ca să le acopere.

„Visam la o nuntă la care oamenii să nu vină cu daruri, să nu vină cu bani în plic, să vină relaxați, să vină să se distreze, dar mi-am dat seama că asta nu este real”.

„Se răscumpără dacă nu ai un decor trecut de 15 mii, dacă nu ai un meniu trecut de 20 de mii. . .Invitatul nu e obligat să-ți pun atât încât să-ți răscumperi tu nunta, trebuie să-ți asumi. . .Noi suntem în minus cu câteva mii se euro, dar o să muncim”.

Nicoleta Adam și alesul ei și-au delectat cei 120 de invitați cu 5 feluri de mâncare personalizate, furschette cu fructe de mare, carne, pește etc, cocktailuri, băuturi selecte. Au făcut chef la nuntă soții Ștefăneț și trupa Akord. Pe fiecare cuplu invitat la nuntă îi aștepta o oglinjoară cu mesaj personalizat la masă.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion