Dacă la fostul concert al lui Meladze de la Chișinău s-a memorat sutienul aruncat în scenă, la acesta – cozile de fani

Dacă la fostul concert al cântărețului georgian Valery Meladze, care s-a făcut cunoscut în Rusia, s-a memorat sutienul aruncat în scenă, atunci la cel de vineri spre sâmbătă, 4 octombrie curent, cozile de fani și… influencerele nemulțumite de organizare.

Concertul de aseară a avut loc la Arena Chișinău și pe toate rețelele sociale au fost publicate cozi de mașini și oamenii care și-au cumpărat bilet, stând la rând, pentru a intra în incintă.

Au fost surprinse mai multe influencere, cum ar fi Anastasia Fotachi, Tatiana Koberidze sau Ecaterina Cebotari. Din imaginile postate de acestea, se înțelege că aproape toți cunoșteau versurile pieselor.

Erau momente în care Valery Meladze nici nu trebuia să depună efort să mai cânte.

Biletele au costat între 500 – 2500 lei și s-au vândut toate. Cu câteva zile înainte și în ajun, oamenii încă erau în căutare de bilete, în speranța că cineva nu poate merge și-l va vinde.

Amintim că la fostul concert susținut la Chișinău a fost memorabilă o altă situația. Cineva îi aruncase un sutien în scenă.

Este de menționat că, chiar dacă o mare parte din activitatea sa muzicală a avut loc în Rusia, cântărețul a condamnat invazia rusă în Ucraina.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion